Retalls

30 de desembre 2020 - Lo Blog - Comentar -
Senén Escoda - retalls.jpg

"El Museu de l'Ebre acull una nova exposició fotogràfica. Es tracta de "Retalls", una recopilació de diverses instantànies en blanc i negre del fotògraf de Capçanes, Senén Escoda.

A través d'aquesta mostra l'autor pretén donar a conèixer els fragments del dia a dia a través d'un recull d'imatges que ha anat fent al llarg dels últims dotze anys. Imatges d'obradors de pa, de persones anònimes amb malalties mentals, d'exhibicions de vols de falconeria o de natures mortes enmig de l'abandonament de la presència humana en diversos edificis o descampats. Temàtiques diverses, curioses i que fan reflexionar a qui les observa per, com diu l'autor, extreure'n d'elles altres històries.

Cal destacar que algunes de les fotografies han format part d'altres exposicions que l'autor ha realitzat a Capçanes o a diferents centres cívics de Barcelona.

és que Senén és la mostra d'aquests fotògrafs que realment són uns apassionats per l'art de la fotografia. Va començar la seva trajectòria de ben petit amb la càmera rèflex Pentax del seu tiet i fins a dia d'avui no ha deixat de veure el món a través de la càmera. Reivindica aquelles fotografies on el fotògraf no hi és present però, d'alguna manera, n'acaba formant part. Un argument que dóna a entendre el rerefons de les seves instantànies."

Tortosa, Terres de l'Ebre, 20 de setembre de 2020

Per: Irene López

Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

9 + 5 =
Darreres entrades
Categories
Veure següent